Sunday, May 4, 2008

1st time Ber 'karok'

Aku x pernah berkaraoke sblm nie. Clubbing mmg x pernah langsung wpun ade segelintir manusia yg ragu2 dgn statement aku neh. Almaklumlah, office aku dulu dikelilingi kelab-kelab malam yg famous di ibu kota neh mcm Beach Club, Aloha Bistro, Thai Club, Rump Jungle and Nouvo Club.

Baru2 nie, aku dan kawan-kawan aku (Aizat, Mia, Krel and Hazirah) gi Ipoh...dalam perjalanan pulang ke utp, singgah kt Karaoke Batu Gajah (kul 1.15 am). Ermm, actually aku amat cuak time tu. Hehe, aku mane pernah gi tempat mcm tue. Lebey-lebey lagi bler org kt situ pandang semacam jerk. Klu aku kene attack, Mia ngn Hazirah la kene pertahankan aku...(ape mende la aku neh, aku la yg perlu berjuang #_@).

Lepas dpt bilik, aku rs segan la plak. Aku mmg tau suara aku x sedap... tp, setelah mendengarkan nyanyian mereka, ermmm, kire lebey kurang la...That night (early morning act) mmg enjoy, tp aku still ingat Tuhan (takut gak tibe2 tempat tue kene bomb ke)...Yang pasti malam tue mmg enjoy...sampai aku tertido dlm room tu...haih, karok smpi dkt kul 5...penat siout. Budak2 lain still melalak. Kuat btol stamina dorang.

Sebelum tu, kitorang makan2 dulu kt Oldtown Kopitiam...then men bowling kt Ipoh Parade. Yg lawaknye kt Ipoh Parade tue, kene 'halau' siout. We all main ntk enjoy so mmg byk wat bising. Rupe2nye sblh kitorang ade pemain yg die rs professional la tgh practice ntk MBI Tournament (Champion RM4k). Die x dpt kwl emosi ble kitorang wat bising then, de suruh staff tukar lane kami. Lebih malang, sebelah lane br kami tu, dorang tgh practice gak...hebat2...pandai wat bola spin. X lama selepas tue, dorang cabut lari tukar lane lain...haih, bising sgt kot kitorang neh.









3 comments:

botolbiru said...

hahaha hafiz kamu nih mmg ler..
ade ke aku ngan zac yg kene protect ko..lemah sungguh..kamu nih pon cuak2 sgt apesal...stamina ko xcukup kuat lagik..heheheh...hafiz aku nk link kamu nye blog tau..heheh

abrak said...

haha, stance ape tu apis? winning stance ke? lol. happy bloggin!

[YeOp] said...

"Clubbing mmg x pernah langsung wpun ade segelintir manusia yg ragu2 dgn statement aku neh."

hahaha! tiba2 plak aku terasa. coz i was one of the person who doubted that statement before. ok la. aku percaya. aku percaya. lol

tu la ko. org ajak pegi rum jungle, x nak ikut! skang ni aku dah rasa bosan dgn rum ipoh. nak try tempat lain la plak. heheheh. :P